Upoznajte OrdyBee - modul za stručne suradnike


single-product

Doprinos stručnih suradnika iznimno je bitan za napredak i razvoj djeteta s poteškoćama, a dostupnost i preglednost njihovih zapisa omogućava odgojitelju i svim drugima stručnim suradnicima bolji rad, ispravno postupanje s djetetom i manje potencijalnih grešaka.

OrdyBee digitalizira rad stručnih suradnika na svim razinama: od praktičnog digitalnog dnevnika, preko izrade kartona i unosa zapisa, opservacija i bilješki do kreiranja anketa i pouzdane komunikacije s roditeljima i kolegama.



Dnevnici - svi podaci o djeci na jednom mjestu






OrdyBee ima module za logopede, psihologe i pedagoge. Svaki od stručnjaka ima pristup dnevniku s popisom djece i svih njihovih podataka.

Unutar dnevnika lako se može pronaći karton djeteta i jednostavno unijeti zapis, opservaciju, bilješku ili drugu vrstu informacije. Svaki zapis, uz pridruženi datum, ostaje trajno pohranjen u djetetovom kartonu i možete ga lako naći u par klikova mišem.

Posebno ističemo da je moguće neke od rubrika postaviti tako da se automatski, po upisu, informacija plasira roditelju na roditeljski portal. Na taj način pojednostavljujemo rad stručnom suradniku i ubrzavamo prijenos važnih podataka.







Ovo je primjer logopedskog kartona.



Kreiranje jednostavnih online anketa






Putem online anketa možete na najbrži način saznati mišljenja i ideje svojih suradnika ili roditelja.

Kontakti svih roditelja unešeni su trenutkom upisa djeteta u vrtić i trajno spremljeni u aplikaciji, pa su vam lako dohvatljivi klikom miša.

Aplikacija nudi mogućnost slanja anketa grupi roditelja ili zaposlenika, svim djelatnicima ili roditeljima i pojedinoj osobi.







OrdyBee Talky - sigurnija i pouzdanija komunikacija








OrdyBee Talky omogućava direktno povezivanje i komunikaciju sa roditeljima i članovima tima.

Možete poslati važnu obavijest, odluku, email, anketu, datoteku ili informaciju. Više od svim funkcionalnostima praktičnog OrdyBee Talky modula pročitajte ovdje.



Kalendar aktivnosti








U aplikaciji je dostupan i kalendar kako bi svi mogli unijeti događanja i prema rasporedu planirati svoje aktivnosti bez kolizija. Roditelji također vide kalendar - ali samo one događaje koji se tiču njegove skupine i djeteta, što olakšava planiranje i smanjuje stres.

Velika prednost OrdyBee što je potrebno informaciju unijeti samo jednom - sustav je dalje plasira svima koji je trebaju vidjeti. To je ogromna ušteda vremena i energije. Praktički ne postoji način da se neka informacija zagubi.



Modul za stručne suradnike samo je mali dio cjelokupne digitalizacije vrtića - ovdje pročitajte kako OrdyBee olakšava rad cijelog vrtića, potiče suradnju, izmjenu informacija, štedeći vrijeme i energiju svim djelatnicima.

Ako ste pitate kako ste do sad uopće radili bez OrdyBee aplikacije, razumijemo vas. U par dana možemo to promijeniti. Nazovite nas na broj 099 504 7169 ili pošaljite email na info@ordybee.com. Naš tim prenijet će sve vaše podatke i postaviti aplikaciju i u nekoliko dana možete biti posve digitalizirani vrtić.

crafted by Dikobraz