Upoznajte OrdyBee - modul za online upise


single-product

OrdyBee uz cjelokupnu digitalizaciju rada odgajatelja, uprave, zdravstvene službe i stručnih suradnika omogućava i vrlo jednostavne e-upise.

Roditelj može brzo i jednostavno online predati zahtjev za upis, a djelatnici vrtića mogu u bilo koje vrijeme provjeriti i obraditi zahtjeve, a zatim automatski generirati potrebne dokumente i ugovor i zatim klikom miša upisati dijete. Sustav automatski povlači sve podatke djeteta i smješta ih u kartone, evidencije i potrebne liste.


Ovaj blog pokazat će vam sve funkcionalnosti OrdyBee e-upisa.E-upisi iz perspektive roditeljaRoditelji mogu vrlo jednostavno i u nekoliko jednostavnih koraka predati zahtjev za upis i uploadati sve potrebne dokumente preko linka na OrdyBee upisni sustav koji lako možete postaviti na Vašu web stranicu ili poslati putem emaila zainteresiranim roditeljima.

Čim je roditelj predao svoj zahtjev za upis, on će se pojaviti u sučelju aplikacije i osobe zadužene za upis odmah će vidjeti novi zahtjev. Odmah se može pristupiti obradi zahtjeva.


Dokumenti polaznikaKlikom na ikonicu vidjet ćete sve predane dokumente djeteta i sve potrebne podatke. Možete ručno označiti predanu dokumentaciju ili dodati dokumente koji su predani u fizičkom ili drugom obliku.Uvijek imate pristup predanim dokumentima, a svi podaci o novim polaznicima su trajno i sigurno pohranjeni u aplikaciji.Bodovanje zahtjeva


Prema unaprijed unesenim kriterijima vašeg vrtića jednostavno ćete bodovati svaki zahtjev.
Automatsko stvaranje rang listaOrdyBee će sam zbrojiti i automatski izraditi rang liste. Svaku rang listu možete automatski poslati i roditelju putem emaila ili OrdyBee Talky i povežite se s njima na najsigurniji način jednim klikom miša.
Dostupne grupe i upisane skupine