Upoznajte OrdyBee - modul za ravnatelje i administraciju


single-product


Krovni modul OrdyBee aplikacije je namijenjen ravnateljima i administraciji. Omogućava uvid u sve procese, delegiranje i nadzor.


Krovni modul OrdyBee aplikacije je namijenjen ravnateljima i administraciji. Omogućava uvid u sve procese, jednostavno delegiranje i nadzor.


Osim modula za ravnatelja moguće je formirati zasebne module za tajništvo, računovodstvo, ekonomat ili čak ponuditi direktan uvid vlasniku ili osnivaču u odabrane podatke i izvještaje.

Detalje funkcionalnosti modula za ravnatelje i administraciju pročitajte u našem blogu.



Upravljačka ploča - pregled odabranih podataka na jednom mjestu








Prilikom postavljanja aplikacije svaki ravnatelj može odabrati koje podatke će imati na upravljačkoj ploči. Osim što u tren oka možete vidjeti najvažnije podatke koji vas zanimaju, s upravljačke ploče prečicom možete pristupiti željenim funkcionalnostima.


Uštedite vrijeme i držite fokus na bitnom s lakoćom.




Praktični i jednostavni e-upisi



OrdyBee omogućava jednostavan proces predavanja dokumenata za upis putem sučelja za roditelje, ali i vrlo jednostavnu i intuitivnu obradu zahtjeva.







Uz automatski postavljenu listu za bodovanje i automatsko generiranje ugovora, rješenja i drugih dokumenata, koje sustav automatski šalje na email roditelju, štedi se enormna količina vremena. A sustav će uredno složiti sve dokumente i osigurati praktičan uvid u podatke svakog djeteta i povući kontakte roditelja u komunikacijski modul OrdyBee Talky.


Ušteda vremena bit će vidljiva ne samo na samom procesu upisa, nego i kroz mogućnost povlačenja svih podataka gdjegod su potrebni. Nema potrebe više puta unositi istu informaciju, ili “ganjati” roditelje za kontakte i druge podatke. Sve je tu!








Pročitajte detalje o modulu OrdyBee za e-upise i obradu zahtjeva.




Evidencija dolazaka








Sustav omogućava jednostavno praćenje dolazaka i odlazaka zaposlenika, što olakšava rad računovodstvu. Evidenciju je moguće voditi ručno ili automatizirati putem kartica za prijavu ili unosom pina zaposlenika u sustav prilikom dolaska.



Predlošci dokumenata - automatizirana izrada i slanje



U sustav možete unijeti predloške svih dokumenata, primjerice ugovora ili rješenja o upisu. Prilikom upisa ugovor se generira automatskim povlačenjem predloška koji se klikom miša može poslati na email ili roditeljski portal. Sustav sam unosi podatke o djetetu koje povlači iz predanog zahtjeva.









Dnevnici








Ravnatelj može imati uvid u dnevnike svih zaposlenika - pedagoga, psihologa, logopeda i odgajatelja.

Uz kartone je moguće postaviti i kalendare na kojima se lako vidi termine individualnih sati s djecom, rezervirane termine ili termine posvećene administrativnim i drugim poslovima.

To omogućava vrlo jednostavnu procjenu opterećenosti svakog zaposlenika i bolje upravljanje raspoloživim vremenom tima.

Preciznom analizom i izvještajima o zauzetosti tima može se osnivaču lako argumentirati potreba za dodatnim zaposlenicima ili vanjskim suradnicima.

Više informacija o kartonima i pronađite u blogovima o modulima za stručne suradnike i odgojitelje.




Djeca i skupine - sve liste i evidencije možete pogledati na klik miša







Skupine djece, zahtjevi, upisne grupe, rang liste i svi dokumenti polaznika uvijek su dostupni i logično složeni u aplikaciji.

Sve je pregledno, jednostavno organizirano i svima lako dostupno, a izmjene je moguće vrlo lako napraviti i iz ravnateljske aplikacije.








Postavljene vrste programa vezane su uz smještanje djece u pojedine grupe, kao i pripremu obračuna za izradu računa roditeljima.

















Jednostavno se može kreirati cjenik za svaku od skupina ili posebnih programa.

Omogućili smo vam i automatsko slanje cjenika - lako ga možete poslati kroz OrdyBee Talky ili jednim klikom miša objaviti na roditeljskom portalu.



Izrada izvještaja










Na temelju podataka koji su spremljeni i evidentirani u OrdyBee, možete brzo napraviti izvještaje koji su vam potrebni. U samo nekoliko klikova mišem lako ćete prirediti svu dokumentaciju potrebnu za nadzor.

Sustav će ih prezentirati u tekstualnom, ali i grafičkom obliku, olakšavajući interpretaciju podataka pomoću praktičnih grafova.



Kalendar







Pregledan kalendar omogućava unos i pregled svih događanja u vrtiću. Budući da je kalendar dostupan svim članovima tima, omogućava jednostavnije planiranje, provjeru slobodnih termina i usklađivanje svih vrtićkih aktivnosti kako bi se izbjegle kolizije.


U aplikaciji su automatski dostupni svi državni blagdani, a vrtić može unijeti i svoje važne datume.










Baza podataka o dobavljačima, zaposlenicima, objektima - praktičan adresar






Svi podaci o radnim mjestima, koeficijentima, kao i kontakti i drugi detalji o svakom zaposleniku - sve je u sustavu. A tu su i podaci o dobavljačima i objektima. Možete im lako pristupiti u svakom trenutku.



Komunikacija s kolegama i roditeljima









Modul OrdyBee Talky omogućava jednostavnu, brzu i pouzdanu komunikaciju s roditeljima i zaposlenicima.

Svi kontakti su unutar aplikacije, a omogućeno je i slanje na grupu - zaposlenika, odgojnu skupinu ili odabrane zaposlenike.

Važna funkcionalnost OrdyBee Takly modula, osim velike uštede vremena, je i čuvanje svih poruka između roditelja i odgojitelja na jednom mjestu. Budući da mnogi odgojitelji koriste svoje privatne telefone i WhatsUp ili Viber grupe, nerijetko korespodencija ostaje na privatnom telefonu odgojitelja, koji je može obrisati ili odnijeti prilikom odlaska iz tima.

Sve funkcionalnosti možete pronaći u blogu koji smo posvetili svim mogućnostima i prednostima OrdyBee Talky modula.




Postavljanje uloga i dozvola unutar aplikacije









Svaki vrtić može napraviti svoje uloge i dodijeliti željena dopuštenja svakoj ulozi (odgojitelj, logoped ili tajništvo), odnosno dodatno specificirati dopuštenja za svaku osobu.

Dodavanje novih osoba u sustav je jednostavno, a svi unešeni podaci automatski ulaze u bazu i dostupni su u OrdyBee Talky sustavu i popisu zaposlenika uz njihove kontakte i informacije o radnom mjestu, kvalifikacijama i slično.



Modul za ravnateljstvo i upravu glavna je komandna ploča cijelog vrtića koja omogućava planiranje, praćenje, evidentiranje i izradu izvještaja o svim poslovnim i odgojno-obrazovnim procesima vrtića. Olakšano vođenje vrtića osigurava više vremena za razvoj novih programa, komunikaciju s članovima tima - a uz manje stresa i nepotrebnog gubitka vremena.


Javite nam se ako imate pitanja o funkcionalnostima ili želite implementirati sustav u svoj vrtić. Uvijek smo tu za vas na emailu info@ordybee.com.








crafted by Dikobraz