Koja je razlika između aplikacija za online upise i OrdyBee?


single-product

Postoji više aplikacija za online upise. One pružaju mogućnost digitalne predaje dokumenata za upis, ali ne omogućavaju upravljanje drugim vrtićkim procesima. OrdyBee je cijela slagalica - online upisi su samo jedna puzzla u cjelokupnoj slici digitalizacije vrtića.


Online upisi olakšavaju samo jedan mali segment vrtićkog poslovanja.


Upise možete organizirati kao dosad, kroz papirnate dokumente, korištenjem neke od aplikacija za online upise ili naš modul za online upise. Nakon upisa započinje djetetovo pohađanje vrtića koje traži niz evidencija, kartona, bilježaka, razmjene informacija i stalnu komunikaciju s roditeljima. Ako koristite samo aplikaciju za online upise, i dalje vam preostaje puno posla koje ćete i dalje morate raditi ručno - kroz papire, telefon ili neke druge aplikacije, što nije praktično.

OrdyBee brine o svemu tome. Jednom kad je dijete u sustavu, dalje sve ide automatski. Ispričnice, izostanci, obroci, smjene, dežurstva, slanje obavijesti roditeljima, ali i sva druga vrtićka dokumentacija - sve je tu, na klik miša.


OrdyBee je i napredno rješenje za komunikaciju s roditeljima


Roditeljski portal i integrirana web stranica olakšava vam i komunikaciju s roditeljima - sve što roditelji trebaju znati možete poslati na portal i integriranu web stranicu klikom miša. Svime upravljate iz jedne aplikacije, i svaki dokument jednom izradite - a onda klikom miša ga možete slati gdje god je potrebno. Aplikacija omogućava i slanje privatnih poruka roditelju, pa je sva komunikacija na jednom mjestu.


Zaposlenici, dobavljači, partneri, računi, područni objekti - OrdyBee i o tome vodi računa



Osim brige o djetetu i njegovim kartonima, evidencijama i komunikaciji s roditeljima, OrdyBee je tu i da vam olakša brigu o zaposlenicima, čuva njihove podatke, kvalifikacije, informacije o edukacijama, priprema plaću, pomaže pri izradi planova.

I na kraju - ali ne manje bitno, aplikacija se bavi i svim poslovnim procesima - plaćanjima, nabavama, kontaktima, područnim objektima.

Aplikacije za online upise i OrdyBee nisu konkurencija. Online upisi su samo jedan mali segment poslovanja, djelić onoga što vam može pružiti OrdyBee. Dapače - ako već koristite neku od aplikacija za online upise, možete je integrirati u OrdyBee i tako podatke čuvati na jednom mjestu i dalje ih koristiti za komunikaciju, izradu kartona, izvještaja, uplatnica - i svega što čini svakodnevicu jednog vrtića.

A ako vaš osnivač ne omogućava korištenja neke druge aplikacije za online upise - OrdyBee ima i svoj modul - intuitivan, lak za korištenje, lako prilagodljiv statutu i potrebama vrtića. I naravno - usklađen sa svim zakonskim propisima.

crafted by Dikobraz