Upoznajte OrdyBee: modul za zdravstvenu službu


single-product

Unos podataka u digitalne zdravstvene kartone je vrlo jednostavan i brz, praćenje izostanaka omogućeno klikom miša, a OrdyBee Talky modul za komunikaciju povezuje sa roditeljima i svim kolegama brzo i pouzdano. Svaka informacija bit će sačuvana i stići gdje treba brzo i na vrijeme.

Smije li dijete jesti neku namirnicu, a tko se ne smije družiti sa životinjama ako se ide u posjet farmi - digitalni karton omogućava odgojitelju, kuharici ili drugim djelatnicima vrtića brz i lak uvid. Greške i poteškoće svedene su na minimum lakim pristupom informacijama.

A ako postoji neki problem, upisom u karton roditelj će odmah vidjeti u svom roditeljskom portalu.

Dobrodošli u budućnost zdravstvene skrbi u vrtićima!

Kroz ovaj blog želimo vam predstaviti OrdyBee modul za zdravstvene djelatnike i funkcionalnosti kojima će vam olakšati svakodnevni posao.



Zdravstveni karton djeteta







Kroz karton djeteta možete voditi sve potrebne evidencije o bolestima i izostancima, kroničnim bolestima, alergijama, cijepljenjima i unositi bilješke. Za razliku od papirnih kartona, oni su u svakom trenutku i na klik miša dostupni svakom djelatniku koji ima dopuštenje vidjeti unešene podatke, a unosi mogu biti odmah vidljivi roditelju kroz roditeljski portal.

Svaki zapis se može ažurirati i urediti, pa ako je nešto krivo uneseno, ne brinite. Lako ćete korigirati sve što je potrebno.


Evidencija izostanaka



OrdyBee vam omogućava brz unos izostanaka, kao i razloga za izostanke - klikom miša. Ovo može obavljati zdravstvena služba ili svaki odgojitelj za svoju skupinu. Ali, kako god bilo - uvijek imate trenutačan uvid u izostanke, razloge izostanka i sve druge podatke koji su vam potrebni. Čak i na daljinu - za područni objekt.


Kreiranje jelovnika









Sva jela koja pripravljate u vrtiću nalaze se u sustavu, pa se planiranje može odraditi u par minuta i doslovce u par klikova miša. Ako želite, možemo osigurati da se svaki ponedjeljak rano ujutro automatski objavi jelovnik za taj tjedan na vašoj web stranici ili na roditeljskom portalu.




Kreiranje praktičnih online anketa









Aplikacija vam omogućava da jednostavno kreirate online anketu kojom ćete brzo, sigurno i jednostavno saznati mišljenje kolega ili roditelja.


OrdyBee Talky - brža i sigurnija komunikacija










OrdyBee Talky app vas povezuje s roditeljima i kolegama kroz jednostavan, siguran i pametan sustav. Za razliku od emaila, ovdje ništa neće otići u spam, a iako ste tek došli u vrtić, svi kontakti pohranjeni su u sustavu. Ne morate čak ni znati sva imena kolega - možete poruku poslati skupini "odgojitelji", "spremačice" ili "svi djelatnici". Isto tako možete poslati poruku svim roditeljima, roditeljima određene odgojne skupine ili pojedinom roditelju.

Osim komunikacije putem poruka, OrdyBee omogućava suradnju s kolegama putem uvida u zdravstveni, logopedski ili psihološki karton djeteta. Imajući u vidu sve djetetove specifičnosti, stručnjaci će lakše prilagoditi terapiju, pripaziti na alergije ili druge posebne potrebe i uskladiti svoj rad.

A i bez da išta posebno i zasebno šaljete, sve što unesete u djetetov karton odmah će biti vidljivo i roditeljima.

Digitalni kartoni olakšavaju vam izmjenu informacija ako radite u više područnih odjela ili u više vrtića.


Kalendar aktivnosti


Kalendar vam omogućava jednostavan pregled svega što se u vrtiću događa - pa da lakše možete planirati svoje aktivnosti i znati kad je koja grupa na izletu ili kad se događa nešto posebno. A možete unijeti i događaje i aktivnosti koje vi radite - tako da ostatak vrtićkog tima možete to uzeti u obzir.


Kombinacijom svih ovih funkcionalnosti štedi se vrijeme, svi su zadovoljniji - jer svatko sve zna na vrijeme, klikom miša. U bilo kojem trenutku informacije se mogu provjeriti lako i brzo, pa je rad ugodniji i jednostavniji.


Imate pitanja za OrdyBee tim ili želite digitalizirati svoj vrtić? Javite nam se na broj telefona 099 504 7169 ili info@ordybee.com. Uvijek smo tu za vas!




crafted by Dikobraz