Upoznajte OrdyBee - Modul za odgojitelje


single-product

Kako OrdyBee olakšava rad odgojiteljima? Na puno načina. Digitalizirali smo i pojednostavili sve dijelove vašeg radnog dana - od evidencije dolazaka, preko bilježenja i praćenja djetetovog razvoja do komunikacije s roditeljima i svim članovima tima. A tu su još i mnoge sitne, ali bitne funkcionalnosti. Saznajte o njima u našem blogu!





Brza i jednostavna evidencija izostanaka






Klikom miša označite tko je došao - i zabilježite koja su djeca izostala i iz kojeg razloga. Ovaj jednostavan alat možete koristiti na računalu, tabletu ili svom pametnom telefonu.

Upisane bilješke će ostati zauvijek pohranjene, a pristupiti im mogu i svi drugi djelatnici kojima je pristup potreban - kuharice, zdravstvena služba, računovodstvo, logoped ili ravnatelj.

To je posebno zgodno kad imate više područnih objekata - OrdyBee premošćuje udaljenost i sve su informacije dostupne u realnom vremenu na svim vašim lokacijama.



Kartoni djece - jednostavan unos bilješki, zapisa i datoteka






Praktičan digitalni karton djeteta omogućava praćenje razvoja, dnevnih aktivnosti, unos bilješki, ali i upload i spremanje dječjih radova i fotografija iz dnevnog života vrtića.








A za super-laku komunikaciju s roditeljima omogućili smo da svaka zabilješka automatski postane vidljiva roditelju kroz roditeljski portal.

Ova zgodna funkcionalnost omogućava vam da jednim potezom odradite dvije važne stvari - vodite stručnu evidenciju, ali i pružite roditelju uvid u djetetov dan, aktivnosti i razvoj.








Jednostavno kreiranje pametnih anketa








OrdyBee omogućava kreiranje jednostavnih i praktičnih online upitnika - za druge odgojitelje, cijeli tim, sve roditelje - ili samo neke od njih. Svi kontakti su u aplikaciji, pa odaberite svoju ciljanu publiku.

Nema potrebe “ganjati roditelje” ili ručno skupljati odgovore. Klikom miša dobit ćete sve odgovore na jednom mjestu i tako lako donijeti pravu odluku.




OrdyBee Talky - pouzdana i sigurna komunikacija




OrdyBee Talky omogućava da svi zaposlenici i roditelji čuju sve informacije - sigurno i na vrijeme. Talky povezuje sve djelatnike, roditelje i službe vrtića kroz sustav poruka, oglasnu ploču i roditeljski portal.

Više nema potrebe za više alata - poruke, emailovi, WhatsUpp ili Viber grupe - OrdyBee Talky je sve što trebate.

U svom inboxu naći ćete poruke od kolega i ravnatelja, a roditelj će sve informacije o radu vrtića i svom djetetu pronaći na naslovnici roditeljskog portala.








Manje poruka, telefoniranja i slanja emailova znači više vremena za djecu i bitno manje stresa. Za roditelje, sve informacije na jednom mjestu znače manje nervoze, kašnjenja ili zaboravljanja važih stvari.


A tu je i kalendar - da bi svi znali kad se što događa.








Uz OrdyBee vaš rad će biti puno ugodniji i sigurniji - sve je uvijek jednostavno unijeti, pronaći i podijeliti. A osim vaših zapisa, tu su i zapisi, poruke i kartoni i vaših kolega kojima možete pristupiti u svakom trenutku i sa svakog uređaja.

Zanima vas? Javite nam se na 099 504 7169 ili na email info@ordybee.com i možemo odgovoriti na sva vaša pitanja i pokazati vam sve funkcionalnosti u detalje. Veselimo se biti vaša IT podrška!


crafted by Dikobraz